måndag, juli 05, 2010

Man tager vad man haver

Hittade tyvärr inte min digitalkamera, så det fick bli mobilkamran istället. Så jag passar på att be om ursäkt för detta då jag själv är mycket anti taskiga mobilbilder. Jag tänkte bara visa våra nya möbler innan jag ger mig av till min lunchdate, underbara Ewwe. Vi lyckades ju åka om varandra nu i helgen, så typiskt. Men jag ska få träffa henne på hennes lunch i alla fall. Betydligt bättre än inte alls!
Märk väl att vi har en tv-bänk, men ingen tv... Gustavs beslut. Han ska fixa en dator med tv-kort, säger han... Men jag har sagt att till dess ska vår lånade (av Gnarp) tjock-tv stå där. Han lyfte bort den för att se hur det såg ut så som han vill att det ska vara. Men tror ni tv:n flög tillbaka av sig själv?
Tur att jag inte är någon riktig tv-tittare. Webb-tv is the shit!
Jag har också hämtat mitt betyg, eller snarare rättningarna. Fullpott på min dagbok och analys av pastejköket! Jag säger ju att jag är en dagboksmänniska... Resten gick väl inte riktigt lika bra. Men ett C är också ett betyg.
Nu måste jag kila. Men bilder på min nyuthämtade goodiebag (som tydligen betyder tygkasse) kommer också sen. Ska leka stor bloggare och visa upp vad jag fått. Hm, jag kanske inte lägger upp någon bild på det trots allt... Jag kan ju inte gå från allt för många principer på samma dag. Världen kan ju komma i obalans. Nu mot Ewwe!

Inga kommentarer: