fredag, juli 16, 2010

Myggskydd, virkning och fläng

Egentligen är det jätte mycket sovdags nu, men det är inte alltid man gör det som egentligen är bäst. Men några rader måste jag plita ner innan det är dags att krama kudden under mitt egen konstruerade myggskydd... Jag sover i en säng som både kan vara våningsäng och "vanlig" säng. Det innebär att på varje gavel står det upp två skivor. Mellan dessa skivor har spänt två trådar som jag sedan hänger upp ett myggnät över. Jätte praktiskt nu när man vill ha fönstret öppet på grund av all värme! Tux har också fått ett myggnät över sin bur, vi delade på en förpackning myggnätsgardiner.
I morgon bär det av till Sundsvall igen! Hurra! Sen kommer jag bara hemhem en sväng på tisdagen för att jobba en riktig heldag, 9-18 och sen bär det av igen, till Lugnvik denna gång. Fara och flänga, men det är bara skönt med omväxling.
I övrigt går det rätt bra att jobba även om jag hellre legat på lämplig badstrand, typ nere på Inget. Där vattnet till och med har fått acceptabel temperatur. Mer tid åt virkning vore inte helt fel, jag har ju fortfarande inte lyckats virka sönder någon muskel som jag gjorde i fjol. Ganska illa nu när man tänker tillbaka på det...
Bredvid mig har jag fem fillur som ska färdigställas och presenteras på pysselbloggen någon gång nu i helgen.
Som sagt, några enstaka rader, men det är trots allt sommar och då ska man ha bättre saker för sig än sitta vid datorn.. God natt!

Inga kommentarer: