måndag, april 02, 2012

Halvkreativ helg

Jag har inte hunnit med så mycket som jag tänkt i helgen. Men det gör man väl aldrig?
De viktigaste sakerna och mest akuta sakerna blev avklarade i alla fall. Hyran är betald, kläder rena, mobilen påfylld, lila garn fyndat, mat handlat och kroppen tränat.
Sen att mitt skrivbord ser ut som en slaktplats, eller snarare ett krigsfält, med ben, huvuden, armar, öron, svansar och så vidare liggandes lite här och där. En tupp, 3 och en halv flodhäst, en halv säl och en halv delfin ligger alla ihop blandande. Det kanske blir något spännande Skvader liknande innan jag är färdig. När jag nu ska ha tid med det.
Veckan ser fullpackade ut och inte av träning.. I morgon är det bäst för Magnus Betner att han levererar för även om inspelningen (av hans nya program, Betner Direkt) är gratis så kostar det mig ett Bodycombat pass med den roligaste tränarduo på gymmet... Men sedan blir det hårdkörning på tisdag och onsdag och halvdant på torsdag då det tydligen är en sådan där röd dag. På fredag morgon kommer Gustav ner för att bosätta sig på ett hotell med mig i fem dagar. Låter inte helt tokigt, eller hur.
Så då blir det varken mycket virkat eller mycket tränat. Tre pass på fem dagar. Men det blir än värre nästa vecka då vi har praktikseminarium i Sundsvall i tre dagar.



Min garnjakt gick i alla fall rätt bra. Jag hittade, eller jag visste att det fanns, ett lila garn på ett ställe jag varit förut. Jag hittade några nya garnaffärer, men mycket tid gick åt att leta efter affärer som inte fanns. En gång hamnade jag i ett bostadshus och nästa gång i en möbelaffär. Eniro spelar mig spratt.
Men jag se ställen jag inte sett förut och lyssna på massa bra musik.

Jag fick dessutom den briljanta idén att köpa måltidsersättnings-bar i stället för en hamburgare eller dylikt. Snabbt och enkelt och kanske ett framtida alternativ när jag inte hinner hem mellan träning och jobb. Men dröm och glöm. Hungern upphörde ju i alla fall, men om det berodde på illamåendet som uppstod ska jag låta vara osagt. Dessvärre var det två stycken i en förpackning. Men uteliggaren blev glad i alla fall, hoppas han tyckte den var godare än jag gjorde. Hädan efter blir det slafsiga hamburgare till lunch i stället.
Tack snälla mig själv som köpte vindruvor och lite choklad också. De behövdes för att skölja ner baren...
En sak har jag gjort i helgen som varit kreativ, men den kan jag tyvärr inte visa upp här riktigt än. Det är snart påsk som sagt...
Påskris har jag fixat, mamma skickade lite fjädrar som jag inte bara kunde ha liggande. Jag hittade några pinnar som klippts ner i fjol. Skönt, då slipper jag ha pollen inomhus.

Nu är det sovadags...

Inga kommentarer: