lördag, april 07, 2012

Glad påskhare-dag

Nu har jag precis kommit upp från hotellfrukosten och säkerligen är jag något kilo tyngre innan jag gick ner. Ja, jag älskar frukost och det är inte mitt fel att de har så många olika sorter som jag vill prova. Stackars Gustav fick agera springpojke på slutet när han otåligt väntade på att jag också skulle bli klar.
Jag äter verkligen som ett djur sedan jag kom i gång med träningen igen. Inte ett kilo har jag gått ner, jag väger fortfarande mycket (för att vara tjej, men ändå inom det som räknas som normalt). Däremot har kroppen tightats till. Min lilla väst sitter till exempel lika bra nu som när jag köpte den för något år sedan.
Bodycombat var betydligt jobbigare precis innan vilodagarna än efter. Konstigt va?
Ja, Gustav gick det väl så där för. Även om det gick betydligt bättre för honom än det gjorde min första gång. I dag klagar han på träningsvärk i hela kroppen. Det är ett bra betyg, då har man varit duktig. Nu blir det vila några dagar, åtminstone från pass. Kanske att vi spanar in hotell gymmet och kör lite promenader (det är ju nästan träning).

Annars så är det påskhare-dagen i dag. Det är ju det påskafton betyder, påskägg, målade ägg och buffé.
Några målade ägg lär det dessvärre inte bli, Vi delade på att ett ägg till frukost, då vi kom på att man måste äta ägg i dag när Gustav redan kastat in handduken.
Buffé vet jag inte heller hur det blir med, men något gott hittar vi säkert. Stockholm är stort, för stort, märkte vi förra gången då vi gick i flera timmar utan att hitta en kebabdealer..
Påskägg däremot har vi fått båda två. I mitt var det fullt med gott godis, alltså inte påskgodis utan riktigt godis. I Gustavs var det strumpor, t-shirt och fröpåsar. Det är olika för olika. Dessutom har vi fått ett påskpaket av min mamma som vi inte har öppnat än. Men snart ska vi göra det med.

Inga kommentarer: