söndag, juli 22, 2012

Hej där lilla Stella

I dag var jag och Gustav och hälsade på Ewwe och Dennis. Men framför allt lilla Stella, Nellys lillasyster. En så liten bebis har jag aldrig sett tidigare. Hennes tår var mindre än Gustavs naglar och foten var lika lång som mitt pekfinger. Det är helt fantastiskt att något så liten kan rymma allt som ryms i min kropp.. Här är ett sådant tillfälle där en bild gör sig bättre än mina tafatta försök att beskriva hur söt hon var.
Föräldrarna verkade i alla fall nöjda med presenten, jag tror dock inte lillan har någon åsikt om den riktigt än. Tråkigt nog var inte Nelly hemma för att ge ett expertutlåtande. Tårtan jag och Gustav höll på jävlas med hela kvällen i går blev dessutom riktigt god och uppskattad. Kokos- och marrängbotten med tre sorters mousse, rabarber, vitchoklad och hallon med mängder av somriga frukter, persika, melon, jordgubbar och vindruvor, uppepå. Mums! Dessvärre säckade den ihop ganska bra, men det är tanken och smaken som räknas.

Nu ska jag jävlas vidare med den tredje och sista uppgiften på sommarkursen. Bara hälften kvar av den nu, men jag tror det är värsta frågan hittills.
Och ja, jag blev godkänd på uppgift två ett ynkligt D blev det. Men med tanke på att jag jobbar heltid och pluggar så där halv engagerat så räcker det för mig. Jag behöver inte ha högsta betyg på den här kursen, det är trots allt sommar och jag måste ha tid med roliga saker med. Så det så.

1 kommentar:

Josse sa...

Vill också ha tårtan....