söndag, oktober 03, 2010

Åvvefest

Igår var en mycket bra kväll! Efter att ha kämpat in i det sista med blusen bar det av på åvveförfest och sen åvvefest, en sittning. Jag fick många komplimanger dels för min numera halv gula åvve och mion blus. Det slutade till och med så bra att jag kom hem med schampoo, balsam, minihårspray och massa småprover. En vinst för "Bästa utklädda tjej". Jag är inte riktigt med på hur det gick till då jag bara hade blusen och min lilla kavajväst. Men rent hår är ju alltid trevligt, nu sitter jag och väntar på att det ska torka, eller mer väntar jag på bussen som går tio i. Ewwe och Nelly ska få sig ett besök!
Kvällen i sig bjuder inte på så många spektakulära händelser eller annat som enligt mina skolböcker kan klassas som nyheter. Det är väl mest "efterfesten" som verkligen var något att prata om. Ryktet började gå att det var efterefter på Borgmästarn, en samlingslokal i ett studentboende. Så vi går dit ett gäng på säkert tio personer, men det är mörkt och låst och på andra sidan står kanske trettio till och vill också in på efterfest. Så bra gick det. Därefter blev det en tur till Statoil för lite födointag. Jag måste kolla upp om de bytt kokkorven hemma nu. Den jag köpte där var tjock! Kokkorv ska inte vara tjock! Det vore helt förskräckligt om hela kedjan bytt! Då måste jag verkligen börja komma ihåg matlåda, eller ja, "calzonarna" funkar ju faktiskt rätt bra de med.
Efter att ha varit alldeles för länge på macken så var vi bara fem kvar som satte oss i en lägenhet på förrådet och snacka strunt ett tag innan det var dags att bege sig hem igen.
Men nu kommer snart bussen så jag ska ta och hitta någon jacka.

Inga kommentarer: