tisdag, maj 01, 2012

Tillbaka till verkligheten

För en vecka sedan kom Gustav och Tux hit. Nu sitter Gustav i bil på väg norrut och Tux ligger utsträckt vid halltröskeln. Kortfattat har det varit en bra och händelserik vecka.
När de kom hade knappt lärt mig hitta var jag bodde, eller ska jag vara helt ärlig så ljög jag inte när jag sa till Gustav att jag trodde att jag hittade hem i från busshållplatsen vi klev av vid när de kom. Nu vet jag på ett ungefär var jag bor, jag vet hur jag tar mig till mataffärn, tåget och gymmet. Livet blir väldigt spännande med ett dåligt lokalsinne. Som när Hugo bara skulle visa mig mataffärn som ligger fyra minuter från mitt hus tog det mig närmare en halvtimme att hitta hem igen. Det är en speciell känsla att veta att här någonstans bor jag, men jag vet inte riktigt åt vilket håll.
Förutom att jobba har vi hunnit med Gröna Lund, shoppa, Betnér direkt, dansa på partybåten, boxas, flytta det sista från Rotebro, oroa slottsvakterna, ta kort i en fotoautomat, pärlmässa, seriemässa, inflyttnings"fest" och lite till.

Jag tog med Gustav till min favoritklädaffär, han kom därifrån med en större och några hundra kronor dyrare kasse än mig. Så nu har vi samma favoritklädaffär med. Tur att de nyligen öppnade i Sundsvall. Jag måste säga att det kändes lite roligt när vi gick omkring med lika påsar. Jag har också fått ett stort garnbidrag som passar min senaste idé perfekt. Jag ska mönstervirka grytlappar har jag tänkt.

Våren har också hunnit slå till ordentligt och satt mitt imunförsvar ur spel. Av någon anledning har det fått för sig att pollen är farligt och attackerar sig själv så mycket att mina ögon kliar och näsan snorar och nyser om vart annat. Vi får väl se om mina nysningar blir godkända på praktiken nu. De tycker jag nyser så löjligt.

Nu ska jag ta och städa färdigt och sy ihop lite av alla stackars djur. Eller kanske göra grytlappsmönster i stället.. Hm.

Inga kommentarer: