fredag, maj 11, 2012

Det var bättre förr

Jag måste bara få skryta lite med senaste tillskott. Mobilen från stenåldern och nej, det är inte den som var bättre än. Utan det är hållbarheten på mina gamla mobiler. De hade i alla fall den goda smaken att gå efter att garantin gått ut. Men den viktiga röda lurknappen har de senaste dagarna lagt av. Så nu befinner den sig någonstans mellan mig och någon form av verkstad som förhoppningsvis kommer fram till att skadan täcks av garantin.
För tillfället har jag någon så fantastiskt som fem nummer på min telefon. Fem nummer. Mer begränsad tror jag det är svårt att vara. Det ska dock bli spännande att se hur garantin fungerar. Jag tycker man hör bara skit från folk som skickar in mobilen på lagning. Så jag har inte allt för höga förhoppningar.

Ska vi hitta något posstivt så har den ficklampa och batterit håller i en hel evighet efter den knappt går att använda till något.
Jag kommer dessutom att kliva upp snabbare för väckaren är hemsk, en mekanisk röst som säger vad klockan är och att det är dags att stiga upp. Den har en inbygd fröken Ur. Vem kom på den funktionen?!
Ser man inte att läsa på skärmen hur ska man då kunna slå på funktionen?

Inga kommentarer: