måndag, augusti 08, 2011

Sommarlov

I dag ska jag få träffa Sams matte. Jag ska visa henne var Sams grav finns och förhoppningsvis får jag veta en massa om Sam. Jag väntar på att hon ska ringa nu.
Det känns konstigt att vara ledig en måndag. De fem veckorna på Dagbladet har gått skrämmande fort. Tiden har flugit i väg. Det har varit roligt, lärorikt och tidskrävande. Det blev ganska många dagar som jag inte slutade kvart i fem. Men så är det. Blir det jag har att skriva inte klart är det (oftast) inte bara att fortsätta nästa dag. Deadline.

Nu ska jag fortsätta göra nytta. Jag har bakat chibatta, diskat och gått ut med soporna. Men jag borde ha gjort mer nytta. Gustav har gett mig i uppdrag att överraska honom med middag i dag. Vilket betyder att jag först och främst måste komma på något. Det kan vara riktigt svårt att hitta på maträtter. Undra varför.
Kanske för att man måste komma på något. Allt som man måste blir ofta mycket jobbigare och svårare än det man gör fast att man inte måste. Som att städa. Måste man är det tråkigt, men om jag gör det till exempel för att överraska Gustav är det inte alls lika tråkigt längre.
Nu ska jag fortsätta sortera bilder från gamla diskar till den nya och bestämma vilka jag ska beställa utskrift på...

Inga kommentarer: