torsdag, februari 14, 2008

Alla hjärtans dag

Jag måste bara få berömma min Lillasyster Josefin!
Jag fick en otroligt fin grytlapp av henne, en som hon gjort alldeles själv! (Det är ett rött hjärta med svart bakgrund och röd kant.. Vet inte varför färgerna blir fel. Ska försöka hitta en bättre bild.) Hon föll inte för alla affärsmannens lockningar om att man ska köpa det ena än det andra till din älskling på alla hjärtans dag! Jag blir stolt över dig, syster!
Men jag blir också stolt över min lillebror, Petter som även han istället för att slänga ut pengar på något vi luras köpa, så gjorde han söta rulltårta bakelser till familjen istället! (Tyvärr var dom för goda för att tanken på att ta en bild skulle slå mig..)
Okej, jag har inget emot alla hjärtans dag eller Valentin i sig.. Det är jätte gulligt, en dag för att uppmärksamma kärleken. Det behövs den här tiden på året då det i övrigt är mörkt och kallt. Men måste affärsmännen försöka tjäna pengar på det? Måste det göras till något jippo?
Min egen idé blev tyvärr förstörd av tekniken.. Jag gjorde en enkel men dock ganska söt flach animering som jag tänkte överföra till telefonen och sen skicka iväg till nära och kära. Ni, vet lite mer personligt.. Men min telefon tyckte inte om formatet och ville inte heller skicka den vidare. Så jag gjorde en söt liten jpg bild istället, men då vägrade telefonen skicka iväg den!
Jag hade dessutom suttit och hållit på några timmar med det så jag gav faktiskt upp.
Men alla som läser det här och misstänker att ni skulle fått en liten bild, hoppas ni förstår att det ibland faktiskt är tanken som räknas!
Men förra året blev faktiskt lite förvånad ifjol, då jag och min älskling skulle fira alla hjärtans dag tillsammans.. Middag, bio, blommor, nalle, choklad och allt mys pys.. Men gissa vilken film biografen visar?! Borat! Hur romantiskt är det på en skala?! Som en scen, en överviktig man och Borat springer omkring nakna på ett hotell!
Är det någon som skulle kunna tjäna pengar en sånhär dag är det väl ändå biografen? Hur mysigt är det inte att se på bio tillsammans med sin käresta.. Men alla hjärtans dag och Borat går inte ihop.. Men trots det hade vi en toppen dag.. Idag är det lite för långt avstånd, så det får bli lite telefon =)
Vet ni föresten varför vi firar Alla Hjärtans Dag?
Ett kristet helgon som förknippades med kärlek.. Länk till wikipedia för er intresserade... http://sv.wikipedia.org/wiki/Alla_hj%C3%A4rtans_dag


Glad hemmagjord Valentin!

Inga kommentarer: